Знаменита українська співачка Світлана Лобода поділилася яскравим роликом зі свого виступу та розповіла, яка терапія підтримує її у цей непростий час. Відео зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Світлана Лобода нещодавно випустила новий альбом і зараз активно гастролює Європою. Незважаючи на щільний графік, вона встигає спілкуватися з шанувальниками не тільки зі сцени, а й у соцмережах. Співачка ділиться яскравими фото, відео як з особистого життя, так і з публічних заходів.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Світлана Лобода, скріншот: Youtube

На цей раз Світлана Лобода вирішила показати, як пройшов один із її концертів у Німеччині. На відео співачка зійшла зі сцени та пішла прямісінько до зали, щоб побути ближче до шанувальників. Разом з нею пішли два міцні чоловіки, ймовірно, охоронці. Зірка зазначила, що зараз для неї найкраща терапія – це таке спілкування з фанатами.

Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial/

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Я знаю, що сьогодні єдина терапія - це обмінюватися теплом один з одним ... віддаючи, ми стаємо більше ... і сильнішими. Дякую, за те тепло, яке віддаєте мені ВИ", - підписала публікацію виконавиця.

Раніше портал Знай повідомляв, "Болюче питання": Світлана Лобода розповіла, чому обрала Україну, але продовжує співати російською.

Також наш портал інформував, Світлана Лобода задонатила блогерці Раміні Есхакзай на дрони 100 тисяч грн: "Несподівано та показово".

Крім того, ми писали, дочка Світлани Лободи Єва "відростила" ельфійські вушка, отримавши шикарне майбутнє: "Зможе купити телефон".