Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий порадував українців блискучою пародією на брифінг міноборони росії після "дружнього вогню" в Білгороді. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Король пародій Юрій Великий, як ніхто інший, вміє висміяти ту чи іншу особистість, чи подію. Він регулярно знімає пародії та змушує українців хапатися за животи від сміху. Цього разу він вирішив не залишати осторонь інцидент у Білгороді, куди "позаштатно" впала бомба з російського літака, який мав бомбити Україну.

Юрій Великий Фото: Instagram
Юрій Великий Фото: Instagram

Так, Юрій Великий постав у ролі офіційного представника міноборони росії Канашенкова і розповів, що ж насправді сталося в Білгороді і як було ліквідовано наслідки "позаштатної прогулянки" боєприпасу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Українці оцінили нову пародію та не змогли стримати сміх.

"Позаштатний шльопок", "Як завжди шедеврально", "Юрій Великий!!! Великий актор!", "Юрій, вже всі компліменти закінчилося, а ваш гумор набирає і набирає нові оберти. Як завжди, дуже точно і круто помічено! Ви геній!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв, відбився від "рук" Кремля терориста Гіркіна: "Немає перемоги - немає параду".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Великий висміяв ядерні страшилки Лукашенка: "Обіс**вся кілька разів".

Крім того, ми писали, Великий з "Кварталу 95" показав, як один дзвінок може вплинути на долю: "Закінчив цілувати портрет".