Талановита українська співачка, а також актриса "Жіночого кварталу" Віра Кекелія показала себе такою, якою її ще не бачили. Кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віра Кекелія намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками через свою сторінку у соцмережі. Вона регулярно ділиться моментами як з особистого життя, так і роботи. На цей раз вона вразила кадрами з незвичайної фотосесії.

Віра Кекелія. Фото: скрін youtube
Віра Кекелія. Фото: скрін youtube

Віра Кекелія постала перед об'єктивом камери у різних образах та вбраннях, а на деяких кадрах позує зовсім без бюстгальтера. Актриса зазначила, що таку її доводилося бачити далеко не всім.

Віра Кекелія. Фото: instagram.com/kekeliavera
Віра Кекелія. Фото: instagram.com/kekeliavera

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Такою ви мене ще не бачили - без підборів і суконь. Так круто відчувати свободу в виборі себе. Ці кадри саме про це", - написала зірка.

Шанувальники захопилися красою співачки та закидали її компліментами, порівнявши з Мадонною.

"Тут з молодою Мадонною трохи подібні", "Офігезні фото, так давно не бачила схожої краси", "Шикарна, об'ємна, глибока і з такою енергією життя!!! Люблю тебе, пишаюся що знаю. Дякую за світло і за красу життя! ", "Omg! Це взагалі легально бути такою красивою та безмежною?", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару спокусливо покрутила зоною декольте, українці обомліли: "Сісі зробила?"

Також наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" віддала данину пам'яті Кузьмі Скрябіну та довела українців до сліз: "Пісня стала знаковою".

Крім того, ми писали, ексдівчата Кравець із "Жіночого кварталу" Марта Адамчук та Віра Кекелія пішли у далекі гори: "Ви хотіли..."