Якось нещодавно ми розповідали про архівне відео із відомою українською виконавицею Софією Ротару, якій зараз 75 років.

Воно датується 1981 р.... минуло вже 42 роки... але зараз ми поговоримо не про це. Адже артистка перервала традиційне, багатомісячне мовчання у соціальних мережах, поділившись лише однією фотографією у Instagram Stories.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Вона, як і мільйони інших українців, просто не змогла пройти повз несамовитого відео після чергового звільнення з полону наших військовослужбовців і мирних громадян. У ролику показано чотирьох чоловіків, які сидять на траві, вже на території своєї Батьківщини, на волі і вперше їдять яблуко за цей довгий рік, який вони провели у в'язниці.

Другий хлопець розбив серця всім своїм поглядом. Він зі сльозами на очах вдивляється в стигле червоне яблуко і, мабуть, досі не може усвідомити, що його повернули додому.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Софія Ротару, скріншот: Instagram Stories
Софія Ротару, скріншот: Instagram Stories

"Хочеться обійняти кожного", "Боже, які очі у них", "Неможливо дивитися без сліз, як добре, що вони вже вдома", "Я хочу вклонитися вам до землі, мої рідні", - пишуть користувачі в коментарях .

@pryimak_yuliia

Вітаємо вдома! Ви в Україні! 🇺🇦 #україна

♬ Another Love (Instrumental Version) - Pop Dash Music

Нагадаємо, медик Яра Чорногуз розповіла, що росіяни ґвалтують українок, щоб "поширити імперію": "Це акт боягузтва"

Як повідомляв "Знай.uа", "Другій армії" світу і не снилося: воїни ЗСУ навчилися громити окупантів за допомогою консолі Steam Deck

Знай.ua писав, наступна зима буде спокійніше? У Залужного потішили українців закритим небом - на що здатні Patriot