Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий порадував українців блискучою пародією на злого соловойова, який розлютився після телефонного дзвінка Сі Цзіньпіна Зеленському.

Геніальний пародист Юрій Великий, як ніхто інший, вміє висміяти ту чи іншу особистість. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На цей раз Юрій Великий перетворився на соловйова, та проговорив цілий спіч-завернення до китайського лідера. Українці обожнюють пародії Великого, цей раз не став виключенням, тим паче дійсно дуже смішно актор пародіює пропагандиста.

Тут на днях відбулася неприємна Сі-туація з одним з колись Сі-льно поважних мною осіб. Маю на увазі ту саму телефонну розмову товариша Сі з товаришем "Зє". — розповідає соловойов.

Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram

Під час п'ятихвилинного спічу, "соловойов" обурено розповідає, як не подобається росіянам те, що китайський лідер подзвони Зеленському, використовуючи усі можливі інтерпретації пов'язані з ім'ям лідера Китаю Сі.

Після перегляду відео багато українців залишили багато гарних повідомлень під роликом на адресу Великого.

"Як завжди талановито", "Найкращий", "Юрій, як завжди геніально", "Дякую Юрію, дуже талановито!", "Геній перевтілення", "підле китайське проникнення", - написали у коментарях українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що зірка "Кварталу 95" Юрій Великий розсмішив відповіддю Пєскова про сина серед "вагнерівців".

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий з "Квартал 95" показав, як у міноборони рф виправдали "дружній вогонь" у Білгороді.

Також "Знай.ua" інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв терориста Гіркіна, який відбився від "рук" Кремля.