Відома українська блогерка, волонтер, актриса та власниця цілої мережі салонів краси Саша Бо, яка лише нещодавно розповідала своїм передплатникам, як готувати італійську паску, продовжує дивувати своїх глядачів та дарувати незабутні емоції.

Цього разу Саша постала перед камерою фотографа у дуже цікавій позі. Красуня обернулася спиною і продемонструвала всім пишний весняний сюрприз.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександри Бо у мережі Instagram.

Публікація Саші Бо, скріншот: Instagram
Публікація Саші Бо, скріншот: Instagram

Красуня і мама синочка ще дошкільного віку Саша Бо не підписала новий знімок. Дівчина тільки залишила емодзі у вигляді тюльпана.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Саша Бо, фото: Instagram
Саша Бо, фото: Instagram

Це й не дивно, адже Олександра позувала у стилі, який дуже любили блогерки ще у 2010-му році – стійка зі спини та великий букет у кадрі (з тих самих тюльпанів). Виходить дуже загадково. Ще дівчата на таких фото часто піднімають одну з ніжок, начебто натякаючи на елегантність моменту.

Саша Бо, фото: Instagram
Саша Бо, фото: Instagram

Передплатники Олександри почали активно коментувати публікацію. Ось, що пишуть люди: "Це так естетично і по-домашньому", "Саша, яка надихає", "Яка тендітна і водночас ніжна, загадкова", "Так люблю ваші фото. Ще б курси зі зйомки та обробки зробили", "Вау, краса”.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Можу собі дозволити": спекотна матуся Саша Бо розповіла, чому довжина дуже важлива.

Раніше повідомлялося, "Язик не тисне?": донька Євгена Кошового розлютила українців російськими піснями в TikTok.

Також, чарівна Саша Бо похизувалася стиглою квіточкою без колючок: "Красуня і чудовисько...".