Російський гуморист та актор, а також п'ятий чоловік відомої співачки Алли Пугачової Максим Галкін активно веде свій аккаунт у Instagram. А зараз він ще підтримує Україну, засуджуючи владу, яка розв'язала війну.

Максим Галкін у новому відео показав шанувальникам, що він побачив в озері, прогулюючись містом у Бельгії. Картина може здивувати багатьох, як це сталося і з артистом, адже одна з риб мала людське обличчя.

Скріншот із Instagram, Максим Галкін
Скріншот із Instagram, Максим Галкін

Користувачі мережі почали висувати свої припущення, на кого схожа рибка. Більшість побачили у ній образ диктатора рф, путіна. Мабуть, вона нагадала їм кумедні карикатури, які намалювали умільці ще на початку війни.

Деякі фанати занепокоїлися, що таким чином за Галкіним можуть стежити, адже він із певних часів поповнив список іноагентів. А за підтримку України посіпаки путіна вже давно б оголосили на нього полювання, якби він не поїхав із дружиною Пугачовою та дітьми за кордон.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Підозріло на когось схожий. Це він сам приплив стежити за вами. Не підходьте до нього, це він. Мамочки він тепер став рибою", - написав один із користувачів.

Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/
Коментарі - instagram.com/maxgalkinru/

Коментарі - www.instagram.com/maxgalkinru/
Коментарі - www.instagram.com/maxgalkinru/

Окрім того, відео прокоментував український журналіст Дмитро Гордон. Особисто він побачив у рибі Кіркорова, який нещодавно змінив свою зовнішність практично до невпізнанності.

Нагадаємо, Алла Пугачова залишить Ізраїль із Галкіним через здоров'я: вже вирішено, куди далі

Раніше ми писали про те, що Максим Галкін поставив на місце ура-патріотів, які поливали його брудом через підтримку України: "Пам'ятайте, все повертається"

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін показав, яким гарячим пустуном був до зустрічі з Пугачовою: "Нереальний стриптиз"