Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, розповіла, що не може побачитися з доньками. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Камалія зовсім недавно потрясла українців заявою про розлучення із чоловіком-олігархом Захуром, з якою прожила у шлюбі майже 20 років. Тепер зірка зізнається, що не може побачитися з дочками, які залишились із чоловіком.

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

"Як же я скучила за моїми дівчинками. А сьогодні вони із Захуром їдуть на три дні до Бельгії, щоб покататися на моєму улюбленому коні Gangham Style. А мама, на жаль, дуже зайнята в Україні, тому цього разу не змогла приєднатися", – поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Камалія зазначила, що хоч цього разу вона не змогла приєднатися до дочок, але вже скоро сподівається побачити, коли в них почнуться канікули. Також вона поділилася яскравим фото, на якому її колишній чоловік позує на коні, а поряд стоять діти.

"Здоров'я вам Камалія та терпіння", "Гарні дівчата", "Дуже милі Ваші дівчатка", "Все буде добре", "Чудові дівчатка", - написали в коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія стривожила фанатів тяжкою хворобою, артистка називає себе кулькою: "Не можу це показати..."

Також наш портал інформував, Камалія несподівано возз'єдналася із Захуром, після заяв про розлучення: "Знову разом".

Крім того, ми писали, Камалія зустрілася зі "схудлим" Захуром і підігріла чутки про відміну розлучення: "Я скучила".