Співачка та актриса сильно нервує, коли її бойфренда зупиняє поліція, не може забути минулих подій

Свої минулі переживання вона оприлюднила у сторі Instagram.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Як відомо, восени 2021 року її бойфренда Олександра Волошина затримали люди у формі патрульної поліції, коли він був за кермом. Вона майже через рік згадала ті події: як нервувала з цього приводу, і як плакала.

"Пам'ятаю той жах. Коли тобі в директ незнайомка надіслала відео, як поліцейські витягують Сашка, заламують плече і б'ють об підлогу", - написала вона

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Під час подорожі з бойфрендом на автомобілі їх знову зупинила поліція. Анна все знімала на відео і дуже нервувала, згадуючи минулі події.

Вона показала відео, на якому Олександр комусь дзвонить і запитує, чи можна знімати тоді, коли водія зупиняє поліція. Хто відповідав, у відео не уточнюється, проте відповідь була: "Так, можна".

А після того, співачка зізналася шанувальникам про свої переживання у наступному відео:

"Все це сильно тригерит у момент, коли Сашу ледь не зробили поліцейські", - написала під відео зірка.

Нагадаємо, що Аня Трінчер після операції знову ляже "під ніж" хірурга - співачка має серйозні проблеми.

Раніше ми повідомляли, що новенький Porsche змусив Ганну Трінчер роздягнутися до трусиків.

Також стало відомо, що Олександр Волошин розповів про доходи під час війни і чи утримує Трінчер: "Ця сума викличе у людей...".