Днями жителі Нової Одеси поскаржилися на стан здоров'я через екологічну катастрофи. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У Миколаївській області вода в притоці річки Південний Буг в районі Нової Одеси стала червоного кольору. Місцеві жителі скаржаться на огидний запах та погіршення здоров'я.

Жителі міста переконані, що шкідливі речовини потрапляють у річку і грунтові води з місцевого маслозаводу. Українці почали скаржитися на те, що через грунт забруднена вода потрапляє в колодязі приватних будинків.

"Ми всі хворіємо, це просто екологічна катастрофа", - стверджує місцева жителька

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому екологи повідомляють, що ще п'ять років тому маслозавод мав перекрити трубу, через яку викиди надходять в річку. Тоді підприємство зобов'язали зливати їх в міську очисну мережу.

А ось у мерії стверджують, що аналізи води в нормі. Однак при цьому уточнюється, що дослідження проводить сам маслозавод.

Раніше екологічна аварія, що відбулася в Криму, найбільше вдарила по селу Перекоп: воно знаходиться ближче всього до підприємства-винуватця, і тепер місцеві мешканці залишилися без урожаю: він буквально згорів.

Навіть якщо щось і вціліло, спробувати це ніхто не наважується, пишуть "Крим. Реалії".

"Город повністю згорів. Помідори, перець болгарський – залишилися одні стручки. Все пропало, буквально за два дні згоріло", – нарікає місцева мешканка Світлана.

Нагадаємо, згоріли за два дні: у Криму показали наслідки химатаки. Люди не наважуються є власний урожай.

Як повідомляв "Знай. ua", комунальний пекло: кияни отримають платіжки з "сюрпризом". У "платіжках" киян за комуналку з'явиться нова графа.

"Знай. ua" писав, що після городів Супрун торкнулася делікатну тему екскрементів. Супрун розповіла, можна їсти їжу після того, як на неї сіла муха.