Скільки разів ви натикалися на хейтерів у соціальних мережах? Той самий Facebook просто кишить людьми, котрих хлібом не годуй, тільки дай когось покритикувати. І зовсім не важливо, є для того підстави чи ні.


Найкращий тест на уважність


Правильні висновки з цього зробив Джонас Туасон, хлопець з Маніли, який зараз живе у Вашингтоні. Він опублікував фотографію годуючої жінки і додав до неї текст, в якому нібито засуджував. Його почали критикувати, Роман Оркодашвілі повторив експеримент, перевівши його на російську мову, і результат виявився таким же.

"Жінки, не робіть так! Те, що нормально будинку, де тебе ніхто не бачить, абсолютно неприйнятно в громадському місці. Особливо там, де люди приймають їжу. Я не знаю, про що вона думає, але мені неприємно це бачити. Я знаю, що зараз сюди набіжать захисники, але ніхто не зможе переконати мене: це ненормально. Це погана звичка. Поводитися в суспільстві так, як ніби ти вдома, як ніби все нормально, і ніхто нікому не заважає ... Але, заради всього святого, ніколи не кладіть свої в'єтнамки на стіл!", - підписав знімок він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще


На оригінальному знімку на столі немає ніяких сторонніх предметів. А в'єтнамки там з'явилися жартома і перевірки читачів на уважність, це спрацювало.

"Ми просто до цього не доросли. Дитина пріоритет. Якщо час їсти, треба їсти. У нас так точно не можна, тому що ми хижаки. Проблема в нас", " Він у неї теж їсть. Йому, може, теж неприємно що навколо все жують, але він мовчить, рот зайнятий", " Можна було і усамітнитися, хіба мало місць подалі від глядачів", " Шикарно! Відмінний тест а) на уважність, б) на прийняття, в) на приховані комплекси, г) на адекватність. Приготувала попкорн, залізла на шафу", - пишуть у коментарях.


Експеримент показав, що через неуважність дуже легко потрапити в незручну ситуацію.


Дивіться: Найстарша мати України не дозволяє донці гуляти з іншими дітьми


Нагадаємо, хоробрий військовий врятував дівчину за крок від самогубства.
Як повідомляв Знай.ua, названо точну суму зовнішнього боргу країни.
Також Знай.ua писав, на трасі Одеса-Київ посеред ночі сталося пограбування.