Три екіпажі патрульної поліції, Державна служба охорони та представники Нацгвардії приїхали на виклик із повідомленням про масову бійку на стадіоні 38 школи.

Навчальний заклад знаходиться у Комунарському районі Запоріжжя. Бійка сталася 2 вересня ввечері, в той час, коли у дворах 8 і 38 школи проходили репетиції першого дзвінка.
Поліцію викликали очевидці того, як декількох хлопців шкільного віку повалили на землю і почали бити ногами. Про це пишуть місцеві ЗМІ.


Від очевидців вдалося з'ясувати, що на шкільному стадіоні була призначена "стрілка", яка перетворилася на масову бійку.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Кілька днів тому у одного з хлопців, який призначив" стрілку ", викрали сумку з телефоном. Це зробив хлопець з 38 школи. Зрештою, після погроз він розкаявся і повернув речі власнику. Цим все не закінчилося, власник сумки хотів розправи і призначив зустріч. з собою він привіз хлопців з району Малого ринку, вони вже дорослі, не школярі. Сам викрадач сумки прийшов в компанії 4 підлітків 16-17 років. Сили були нерівними, хлопців звалили на землю і дуже жорстоко били ", - говорить очевидець Денис, який знає обидві сторони конфлікту.

Дівчата, які бачили, як все відбувалося, крізь сльози кажуть, що підлітків били по спині і голові ногами.
На місце збіглися також батьки неповнолітніх. Разом з поліцією вони будуть з'ясовувати обставини події.


Нагадаємо, у суботу, 1 вересня, в Україні відзначають початок навчального року.


Президент України Петро Порошенко вже привітав школярів і студентів зі святом. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Вітаю українських школярів та студентів з Днем знань! Хтось з вас вперше сяде за шкільну парту, для когось цей рік стане останнім перед початком нового дорослого життя. Але впевнений, що ці найкращі роки життя залишаться незабутніми!", - написав він.


Як повідомляв раніше Знай.ua, Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством охорони здоров'я оновили санітарні правила в школі.


Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, що в Мелітополі (Запорізька область), встановили дитячий майданчик на кордоні з кладовищем.