Стало відомо, що в Мелітополі (Запорізька область), встановили дитячий майданчик на кордоні з кладовищем.

Про це розповіли в повідомленні місцеві жителі в соцмережах.

За їх словами, кладовище по сусідству навіть не огороджене парканом, а могили знаходяться буквально в п'яти метрах від "гральної зони".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У свою чергу, в міській раді Мелітополя, яка встановила майданчик, поки ніяк не коментують ситуацію.

До слова, у понеділок, 3 вересня, в десятках українських університетів пройшли урочисті лінійки на честь початку навчального року. У Миколаєві цей захід обернувся справжньою НП: відразу чотири студентські втратили свідомість.

Поки чекали на "швидку", студенткам надали першу допомогу. Пізніше виявилося, у кожної був низький тиск.

У повідомленні також наголошується, що учні були змушені стояти під сонцем додаткові 30 хвилин в очікуванні градоначальника Олександра Сенкевича, а також керівника Миколаївської ОДА Олексія Савченка. Без них урочистий захід просто не починали.

Запізнення чиновники виправдали тим, що були присутні на відкритті міської школи. Поки що точну причину колективної непритомності не встановили, але викладачі припускають, що першокурсниці просто перехвилювалися, не поснідали з ранку, і все це разом дало такий ефект.

Також наголошується, що ще одній студентці стало зле вже після лінійки: виявилося, що вона хворіє на цукровий діабет.

Нагадаємо, майже 43 мільйони сьогодні живуть в Україні. Аби погасити зовнішній борг перед інвесторами, абсолютно кожному українцю, будь то дитина або пенсіонер, потрібно виплатити кілька десятків тисяч гривень.

Як повідомляв Znaj.ua, у Запоріжжі військовому вдалося врятувати дівчину, котра збиралася звести рахунки з життям через гру "Синій кит". Солдат служить у частині 3029 НГУ, повідомляє Politeka.

Також Znaj.ua писав про те, що Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством охорони здоров'я оновили санітарні правила в школі. Вони передбачають у першу чергу скорочення часу на домашні завдання для учнів. Відповідну інформацію на своїй сторінці у Facebook оприлюднила виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.