Прикордонники ФСБ Росії затримали риболовецьке судно з чотирма українськими моряками. Слідчий відділ Головного управління Нацполіції в Автономній Республіці Крим і м. Севастополі порушив у зв'язку з цим кримінальні провадження.

Цю інформацію повідомляє прес-служба ГУНП Автономній Республіці Крим.

29 серпня українські відомства дізналися про затримання моряків. У повідомленні йдеться про судно "ЯОД 2105".

Зараз затримані українці утримуються на прикордонній заставі в Севастополі.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

За фактом затримання в Україні проводиться розслідування.

Нагадаємо, що екологічна катастофа, яка злякала кримчан, продовжує позначатися на здоров'я: у дітей масово піднімається температура до 39, а на всьому тілі з'являється червоний висип невідомого походження.

Як повідомляє портал Рoliteka, найбільше страждають жителі Армянська. Користувачі соціальних мережах активно діляться фотографіями наслідків "хімічної атаки".

Так, блогер RoksolanaToday&Крим пише, що сировина для заводу "Титан", який і став причиною НП, в подальшому буде тільки погіршувати і без того негарну екологічну ситуацію на окупованому півострові.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у понеділок, 3 вересня, в Херсонській області в повітрі були виявлені токсичні хімічні речовини. Про це заявив представник Державної прикордонної служби України Олег Слободян в офіційному акаунті Facebook.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у кримському Армянську, що страждає від випарів сірчаної кислоти, самозвані влади продовжують замовчувати масштаб екологічної катастрофи.