Мешканці одного з під'їздів багатоповерхового будинки по вулиці Леваневського в Костянтинівці стали відчувати неприємний запах на сходовому майданчику. Пізніше виявилося, що люди майже місяць жили по сусідству з мерцем.

Спочатку мешканці багатоповерхового будинку стали відчувати неприємний запах, пізніше вони помітили, що в деяких квартирах стали з'являтися великі зелені мухи.

Неприємна ситуація ускладнилася спекотною погодою. Від неї запах ставав нестерпним. Він посилювався і явно був з тієї квартири, звідки, як стали помічати сусіди давно ніхто не виходив.

В тій самій квартирі проживав самотній чоловік 1939 року народження. Сусіди по сходовій площадці помітили, що він не з'являвся на людях майже місяць. Стурбовані громадяни будинку сповістили про це поліцію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Прес-служба Костянтинівського відділення поліції в Донецькій області повідомила, що правоохоронці виїхали за вказаною адресою, зламали дверний замок і ввійшли в середину приміщення.

У квартирі, в одній з кімнат приміщення поліцейські знайшли труп чоловіка, який, за висновками експертів помер близько місяця тому, як і здогадувалися сусіди.

При цьому правоохоронними органами слідів насильницької смерті виявлено не було. Правоохоронці вжили заходів до поховання померлого мешканця.

Раніше валізу на коліщатках з розчленованим тілом виявила поблизу залізничної колії в місті Фастів випадкова перехожа і повідомила в поліцію, інформує Відділ комунікації поліції в Київській області.

"За словами глави поліції Київської області Дмитра Ценова, під час проведення першочергових слідчо-оперативних дій вже через кілька годин поліцейський пес привів правоохоронців до будинку підозрюваного у вбивстві і розчленуванні тіла своєї співмешканки. Ним виявився 41-річний непрацюючий місцевий житель", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, частини тіла упакований у валізу: від знахідки під Києвом волосся стає дибки.

Як повідомляв "Знай. ua", центрі Харкова стався вибух: лікарі не справляються. Правоохоронці знайшли безліч осколків.

"Знай. ua" писав, що вимерло все живе: в мережі показали жахливі кадри з окупованого Криму.