Нещодавно соціальна мережа Instagram повідомила про те, що працює над новим автономним додатком, присвяченим шопінгу, яке буде називатися IG Shopping і дозволить аудиторії сервісу переглядати колекції товарів у продавців, на яких вони підписані.

Про це розповів The Verge.

Головна операційна директорка Facebook (власниця Instagram) Шеріл Сендберд повідомила, що чотири з п'яти користувачів стежать принаймні за одним брендом.

Створення автономного додатку дозволило б соцмережі надати окремий майданчик для рітейлу та збільшити свої доходи.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, в джерелі повідомляється, що деякі компанії вже продають в Instagram інструменти для рекламодавців.

Наприклад, Four Sixty дозволяє підприємствам оплачувати створення фотогалерей-магазинів, модерацію контенту, планування повідомлень та інші сервіси.

Магазин додатків Shopify містить десятки плагінів, пов'язаних з просуванням і керуванням бізнесом на базі соцмережі.

Варто також відзначити, що соціальна мережа почала тестувати функцію покупок в додатку в листопаді 2016 року, а в березні 2017 року повністю запустила інструмент.

Компанії можуть позначати на постах окремі продукти, дозволяючи аудиторії робити покупки безпосередньо поруч з фотографією.

Нагадаємо, портал "Знай.uа" зібрав топ-5 винаходів, які незабаром змінять наш світ. Деякі з них виглядають дуже революційно.

Як повідомляв Znaj.ua, команда розробників браузера Google Chrome, якому вчора виповнилося десять років, хоче зробити революцію в інтернеті — інженери розробляють рішення, яке дозволить відмовитися від звичних URL на користь більш досконалого способу позначення адрес. Варто відзначити, що Google Chrome отримав величезну кількість нововведень, які допоможуть користувачам використовувати браузер набагато комфортніше.

Також Znaj.ua писав про те, що фахівець компанії — розробника антивірусів ESET Лукас Стефенко заявив про появу в мережі шпигунської програми під виглядом месенджера Viber, який краде дані користувачів і передає зловмисникам. Тепер дані мільйонів користувачів під загрозою крадіжки.