Не так давно клієнти ще 7 українських банків отримали можливість користуватися сервісом безконтактної оплати Google Pay.

Завдяки цьому, кількість фінустанов, які підтримують цю функції, тепер становить 17.

Про це повідомили на офіційній сторінці в сервісі.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Відомо, що раніше можливість здійснювати безконтактні платежі через сервіс Google Pay пропонували такі банки:
"Приватбанк", "Ощадбанк", "УкрСиббанк", ПУМБ, "Банк Південний", "ТАСкомбанк", "Монобанк", "Альфа-Банк", "Банк Восток" і "ОТП Банк".
Цікаво, що останні два ( "Банк Восток" і "ОТП Банк") додали підтримку Google Pay ще в квітні.

Станом на 5 вересня цей список поповнився ще сімома банками:
"МТБ Банк"; "Альтбанк"; "Місто Банк"; "Юнекс Банк"; "Акордбанк"; "Радабанк"; "Креді Агріколь Банк".

Також варто згадати, що на сайтах вищевказаних банків поки немає згадувань про можливість використовувати сервіс від Google з їхніми картами.

До слова, нещодавно в Україні з'явився ще один сервіс безконтактних платежів - Garmin Pay, користувачі "розумних" годин Garmin тепер можуть розраховуватися за допомогою свого гаджета.

Нагадаємо, фахівець компанії — розробника антивірусів ESET Лукас Стефенко заявив про появу в мережі шпигунської програми під виглядом месенджера Viber, який краде дані користувачів і передає зловмисникам. Тепер дані мільйонів користувачів під загрозою крадіжки.

Як повідомляв Znaj.ua, “Instagram” працює над новим автономним додатком, присвяченим шопінгу. За словами експертів, додаток, який може називатися IG Shopping, дозволить користувачам переглядати колекції товарів у продавців, на яких вони підписані, і купувати їх безпосередньо в додатку.

Також Znaj.ua писав про те, що 4 вересня стартувала закрита частина бета-тесту Battlefield V, в яку допускаються тільки ті, хто зробив попереднє замовлення нової серії гри. Протягом двох діб гра буде доступна тільки власникам преміум-підписок EA і передзамовлень шутера, однак цієї кількості людей вистачило, щоб сервери не витримали навантаження, і в підсумку “лягли”.