Колишній депутат Держдуми РФ Сергій Марков і політик Микита Ісаєв в ефірі пропагандистської програми "60 минут" на телеканалі "Россия 1" заявили, що до окупованого Криму не їдуть туристи через божевільні ціни.

Вони відзначили, що вартість проживання і товарів там набагато вище, ніж у столиці Російської Федерації.

"Сумно, що у нас люди не їдуть в Крим. Сумно, що у нас люди знову поперлися до Туреччини", — обурився лідер громадсько-політичного руху "Новая Россия" Микита Ісаєв.

Порожні пляжі Криму

Почувши це твердження, ведучий передачі Євген Попов обурився і спробував спростувати слова гостя ефіру. Однак Ісаєв аргументував свою точку зору конкретними цифрами. Він підкреслив, що турпотік стабільно падає на 5% через те, що на анексованому Росією півострові немає нормальної інфраструктури, а ціни набагато перевищують московські.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

З ним погодився і колишній депутат нелегітимної Державної Думи Сергій Марков, який підтвердив останній факт. "Вище московських (ціни. — Ред.). Я, на жаль, мушу визнати", — сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому путінськими бойовиками Криму в місті Ялта 6 вересня пройшла сильна злива. В результаті розгулу страшної стихії частина міста опинилася під водою.

За інформацією місцевих жителів і українських ЗМІ, в місті затопило один з підземних переходів. Також залило підвали історико-літературного музею та середньої школи №12. Вода підняла все сміття та брудними потоками стікала вулицями міста.

Варто нагадати, що українські прикордонники тимчасово закрили контрольні пункти в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чаплинка", які знаходяться між материковою україною і Кримом. Про це у своєму Facebook повідомив помічник голови Державної прикордонної служби Олег Слободян.

Так, представник відомства зазначив, що роботу КПВВ зупинили через екологічну катастрофу, яка сталася в окупованому Криму, де на заводі "Титан" стався витік небезпечних хімічних речовин.

Нагадаємо, РНБО затвердила новий комплекс військового захисту Азовського і Чорного морів.

Як повідомляв Знай.uа, окупанти отримали по заслугах після насмішок над Україною.

Знай.uа писав, Путін повторить "чеченський сценарій" в Україні.