У Армянську в аннексированном Криму, який постраждав у результаті екологічної катастрофи, через викид невідомої речовини мруть тварини.
Новими фотографіями з міста поділилася в Twitter блогер з ніком "RoksolanaToday&Крим".
На одному з кадрів знято висипання на шиї дитини, на інших - мертвих кіт і пташка.


"Армянськ - місто-геноцид, місто-катастрофа. Свіже… Дитина виїхала сьогодні. Кіт весь в липкому нальоті, мертвий. З горобцем ясно і так"


Раніше ми писали, через викидів на "Кримському титані" в ніч з 24 на 25 серпня місцеві жителі відчули нездужання, нудоту, запаморочення і головний біль. У багатьох з'явився кашель, люди скаржилися на печіння в носі і дихальних шляхах, а також на висип.
Кислотні викиди дійшли і до України, такі ж симптоми стали з'являтися у жителів Каланчака і села Преображенське.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в соціальних мережах з'явився відеоролик, зроблений в епіцентрі хімічної катастрофи. В окупованому Армянську люди почали масово скаржитися на погане самопочуття, печіння, алергію і нудоту. Винуватцем виявився завод "Титан", де особливо не заморочуються з приводу безпечного видалення відходів.
Хімікати почали поширюватися і на материковій Україні: у Херсонській області в лікарні зі схожими симптомами вже уклали 15 дітей. Люди беруть дітей, документи і виїжджають з власних будинків: хто знімає житло в безпечному місті, хто їде до родичів.

На своїй сторінці в Twitter користувач Крымкий бандерівець пише, що у людей немає можливості уникнути впливу шкідливих випарів.

"Ось такі висипання на шкірі у жителів Армянська. Залишається тільки здогадуватися, що відбувається з організмом всередині. І це при тому, що північ Криму продовжує дихати випарами сірчаної кислоти з кислотонакопителя. Телевізор і окупанти кажуть, що все добре. Армянськ продовжує щодня накривати сірчана кислота. Ось що відбувається, наприклад, з дитячими майданчиками. Аналогічні процеси в квартирах у людей. Миють кожен день, якщо, звичайно, є вода, яку постійно відключають", – пише він.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що пункти пропуску закриті, прикордонники бояться найгіршого.
Також "Знай.uа" писав, що паніка посилюється, тисячі людей тікають від окупанта, і це тільки початок.