Зарплати військових
Зарплати військових

Військовим підвищать зарплати, але пощастить не всім

Після реалізації рішення Ради національної безпеки та оборони грошове забезпечення військовослужбовців у зоні бойових дій істотно збільшиться. Про це заявив Президент України Петро Порошенко у Вінниці.

Пенсіонери
Пенсіонери

Українцям "осучаснять" пенсію: що потрібно знати кожному

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Міністерстві соціальної політики України заперечують, що пенсії в солідарній системі начебто стануть менше, або ж будуть, як раніше, а підвищення виплат в 2019 році не передбачається.

"Повідомляється, що з наступного року мінімальна зарплата буде рости, а пенсія нібито застигне на теперішньому рівні. Тут тільки половина правди – правда в тому, що мінімальна зарплата зростатиме, але при цьому стане рости і пенсія", – повідомили у прес-службі Мінсоцполітики.

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

В Росії назріває бунт, рейтинги Путіна впали нижче плінтуса

За даними результатів соцопитування чверть росіян незадоволені своїм президентом. Рейтинг Володимира Путіна впав після того, як він підтримав пенсійну реформу. 9 вересня відбудеться всеросійська акція проти підвищення пенсійного віку. Опозиція планує вивести на вулиці тисячі людей.

Олег Сенцов
Олег Сенцов

Путін скрипить зубами: у Москві емоційно підтримали Сенцова

У п'ятницю, 7 вересня, в столиці Росії на тлі Київського вокзалу невідомі активісти розгорнули величезний банер з фото українського режисера Олега Сенцова, який 117-й день голодує у російській колонії. Знімок плаката в Москві опублікувало російське видання. Банер з зображенням незаконно засудженого в РФ українця з'явився на площі Європи.

Під копірку Зайцевої: BMW влетів у зупинку, шість осіб загинули

У суботу, 8 вересня, пізно ввечері в Одесі, на 6-й станції Великого Фонтану, сталася жахлива ДТП. Як розповіли очевидці, BMW зіткнувся зі Skoda, після чого вилетів на зупинку, де були люди. За інформацією патрульної поліції Одеси, загинули дві людини. За іншою інформацією - п'ятеро.