Одеські копи вже затримали водія BMW, який влаштував в Одесі смертельну ДТП. Нацполіція уточнює, що в результаті аварії загинули 3 людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одеських ЗМІ, які посилаються на слова глави слідчого управління ГУ Нацполіції Сергія Шайхета.

Відомо, що 8 серпня ввечері в Одесі на 6 станції Фонтану, сталася смертельна ДТП. Авто BMW на великій швидкості зіткнувся з автомобілем Skoda і влетів у зупинку з людьми, в результаті чого загинули 3 людини і ще щонайменше 5 осіб постраждали.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відразу після ДТП натовп свідків спробував влаштувати самосуд над водієм, але поліція, яка приїхала до місця подій вберегла і затримала його. Йому інкримінують порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб. Замість відділення він відправився на лікарняне ліжко.

За даними ЗМІ, за кермом BMW на українській реєстрації перебував 27-річний одесит Олег С.

Зазначимо, що користувачі соціальних мереж поширили інформацію про те, що винуватець аварії – "любитель поганяти, гонщик". Судячи з опублікованими фото, водій BMW, ймовірно, брав участь у незаконних вуличних гонках. Очевидці впізнали авто BMW з держномером ВН1735НІ як постійну учасницю вуличних гонок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо про те, що "прем'єр-міністр" Абхазії Геннадій Гагулія загинув у ДТП. Водій і охоронці прем'єра не постраждали. Як повідомляється, за словами прес-секретаря, урядовий кортеж їхав з аеропорту Сочі в Абхазію. Гагулія тільки повернувся з Сирії, де був з офіційним візитом.

Варто нагадати, що з'явилася інформація про те, що у Болгарії, недалеко від міста Разград зіткнулися пасажирський мікроавтобус з фурою, в результаті чого 18 людей отримали травми різного ступеня тяжкості, один з них знаходиться в комі.

Нагадаємо, сім'я українців загинула в страшній катастрофі, кадри не для слабкодухих.

Як повідомляв Знай.uа відпочиваючі з популярного українського курорту потрапили в жахливу ДТП.

Знай.uа писав, молода зірка Instagram потрапила в жахливу аварію.

Крупное дтп на 6-й Фонтана

Posted by Думская ТВ on Saturday, 8 September 2018