На півночі Красноярського краю водій іномарки потрапив у страшну аварію, яка нагадує сцену з відомого фільму жахів "Пункт призначення".

Так, у місті Талнах, яке знаходиться під Норильськом, водія наскрізь пробила труба. За інформацією правоохоронців, водій живий, в лікарні, але в дуже важкому стані.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Іномарку винесло з дороги, після аварії водія пробило наскрізь трубою в районі плеча.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю вранці, 9 вересня, в Москві автомобіль Volkswagen Polo збив групу пішоходів. Поліції вдалося затримати ймовірного винуватця аварії, яким виявився киргиз. В результаті ДТП постраждали дев'ять людей. Стан трьох лікарі оцінюють як критичний.

Слідство намагається встановити картину ДТП в Москві. Чому водій вилетів за межі проїжджої частини, все ще невідомо. Згідно з однією з версій, це міг бути теракт. Зараз на місці аварії працюють співробітники поліції, швидка допомога, реанімація.

Відомо, що компанія відпочивала в барі "Аура" на Люблінській вулиці. Вони вийшли на вулицю, почалася гучна сварка, було чути хлопки. Як повідомляє прес-служба ГУ МВС, водій іномарки спеціально наїхав на своїх "кривдників". Всі учасники інциденту — громадяни Киргизії.

Варто нагадати, що в суботу, 8 вересня, пізно ввечері в Одесі, на 6-й станції Великого Фонтану, сталася жахлива ДТП. Як розповіли очевидці, BMW зіткнувся зі Skoda, після чого вилетів на зупинку, де були люди. За інформацією патрульної поліції Одеси, загинули дві людини. За іншою інформацією - п'ятеро.

З місця аварії під озброєною охороною відвезли водія BMW. Відразу після зіткнення свідки ДТП намагалися самостійно покарати чоловіка, його побили. Зараз на місці події перебуває глава ГУНП в Одеській області Дмитро Головін. Рух на цій ділянці перекрито.

Нагадаємо, страшна ДТП забрала життя "прем'єр-міністра" Абхазії.

Як повідомляв Знай.uа, переповнений автобус влетів у фуру, десятки постраждалих.

Знай.uа писав, сім'я українців загинула в страшній катастрофі, кадри не для слабкодухих.