Екологічна катастрофа в Криму
Екологічна катастрофа в Криму

Кислотні камери для дітей: в окупованому Криму паніка, люди клянуть Путіна

В Армянську, що входить в територію анексованого Криму, почалася справжня паніка через те, що евакуйованих дітей вирішили повернути назад. При цьому проблему з кислотною катастрофою не усунули. У соцмережах кримчани скаржаться на страшний сморід. Зокрема, блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в Twitter викладає відповідне листування з місцевих пабліків.

Крим без української води
Крим без української води

Україна поверне воду в окупований Крим, але за однієї умови

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Україна може відновити подачу води до анексованого Криму після того, як Російська Федерація визнає факт окупації півострова. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак в ефірі "Эспрессо.TV". Він нагадав, що Росія ніколи офіційно не зверталася до України щодо водопостачання в Криму.

Ігор Додон
Ігор Додон

ДТП з президентом Молдови: у мережі з'явилося відео жахливої аварії

В мережі опублікований відеозапис ДТП, в результаті якої було госпіталізовано президента Молдови Ігоря Додона. Відео виклала в Facebook служба охорони і державного захисту країни.

На кадрах видно, як вантажівка намагається здійснити обгін і врізалася в автомобіль президента Молдови. Після зіткнення авто, в якому їхав Додон, вилетіло в канаву, а вантажівка зіткнулася з заднім авто.

У Борисполі викрили нарколабораторію
У Борисполі викрили нарколабораторію

Збували прямо в казармах: військових ЗСУ зловили з наркотиками

У неділю, 9 вересня, в Києві затримали злочинну групу з двох військовослужбовців однієї з частин ЗСУ та однієї цивільної особи за збут наркотиків. Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону. Відзначається, що затримання відбулося безпосередньо після збуту 50 грамів амфетаміну.

Розруха і корупція: українського студента залишили без житла за чесність

Першокурсник Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну Михайло Хвень позбувся місця в гуртожитку після того, як його батьки поскаржилися в ЗМІ на жахливі умови проживання студентів, йдеться у сюжеті телеканалу "Перший Західний".