Український політв'язень Олег Сенцов написав заповіт на свою творчість у разі смерті. Станом на понеділок, 10 вересня, український режисер голодує 121-й день.

Про складений заповіт повідомила сестра Сенцова Наталія Каплан публікацією в Facebook.

"То що я скоро вийду і ми всі щасливо заживемо в Києві я вже не вірю. Як і в багато чого іншого. Але це не означає, що я розклеївся або збираюся зніматися (мабуть, з голодування - прим.). Я не здався в будь-якому випадку, просто я не вірю вже в щасливий кінець цієї історії. Стан у мене приблизно такий ж: стабільно-паскудний, до всіх старих спецефектів тепер ще додалася гіпоксія - це нестача кисню в органах, в основному серці і мозку. Туман в голові, все крутиться, тіло, голова і кінцівки німіють. Кровоносна система взагалі не справляється з харчуванням киснем організму. Ось я який став просунутий в медицині!", - передає Каплан слова політв'язня.

Пока Москалькова, ФСИН и прочие из РФ говорят о пользе голодания, что состояние Сенцова не ухудшилось и вообще все...

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще
Posted by Наталья Каплан on Monday, 10 September 2018

Сестра режисера зазначає, що Олег намагається триматися, хоча живе зараз просто за інерцією.

Каплан зізналася, що її сильно лякає, що Олег написав заповіт на свою творчість. І в цей же час всі навколо говорять, що стан Сенцова стабільний і не погіршується.

Раніше повідомлялося, що стан українського режисера, політв'язня Кремля Олега Сенцова на даний момент стабільний, хоча співробітники російської колонії стурбовані його здоров'ям. Співробітники закладу намагаються його "переламати", щоб той припинив голодування.

Адвокат додав, що на даний момент Олег виглядає точно так само, як на останніх фото з колонії, які раніше Росія відправила Україні.

Нагадаємо, Путін скрипить зубами: у Москві емоційно підтримали Сенцова.

Як повідомляв "Знай. ua", Сенцова запропонували увічнити в Києві.

"Знай. ua" писав, що Сенцова намагаються "зламати" у колонії.