найактуальнішу інформацію про продаж уживаних авто в Європі можна знайти на онлайн дошках оголошень. Ми зібрали найбільш популярний сайт з продажу б/у авто.
Існує багато інтернет-майданчиків для продажу вживаних авто з Європи і в основному вони адаптированны і під іноземного покупця.
Однак, єдина проблема, з якою зіткнуться українці це мовний бар'єр.


Якщо німецькі сайти часто мають російську версію, то польські, болгарські та литовські вкрай рідко.
Якщо ви використовуєте Google Chrome, то варто зареєструвати свій профіль в Google і налаштувати автопереведення закордонних сайтів на потрібну мову.

Топ сайтів:
mobile.de – зручний і наймасштабніший порту в Німеччині, має російську версію.
auto.de – ще один німецький ресурс, також має російську версію сайту.
autoplius.lt – литовська платформа для продажу з російською версією сайту.
autoscout24 – портал має, як російську, так і українську версії.
otomoto – якісний польський ресурс. Має тільки одну мовну версію, але українцям буде не складно зрозуміти головні позиції сайту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Для вдалої покупки рекомендуємо скористатися нашими рекомендаціями:

1.Вибір автомобіля на ресурсах, а потім і зворотний зв'язок з продавцем займає в середньому 1-2 дні. Варто вибрати відразу два варіанти: основний і запасний.
2.Планування поїздки.
3.Прибуття на місце, перевірка авто, купівля та оформлення документів.
4.Після оформлення відправляємо брокеру в Україну скан. копії документів (через інтернет). На кордоні, необхідно мати оформлену попередню декларацію (ПД) та внесену на реквізити митниці суму податків по автомобілю.
5.Перетин кордону (від 4 до 30 годин, бувають великі черги). Після цього є 10 днів до прибуття в пункт митного оформлення за місцем реєстрації.
6.Розмитнення – автомобіль ставиться на термінал на 1-3 дні, документи на авто передаються митному брокеру, який робить всю документальну роботу щодо розмитнення.
7.Сертифікація автомобіля – сертифікат відповідності нормам Євро 5.
8.Останнє, що потрібно буде зробити, поїхати в Сервісний центр МВС з пакетом документів і поставити авто на облік перший.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після того, як депутати прийняли закон про розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією, в суспільстві напруга трохи спала. Проте не все так просто, і є ті, кому зовсім не вигідний цей закон. Отже, хто ж може завадити українцям купувати доступні авто?


Як повідомляв раніше "Знай.uа", що українці не зможуть продавати власні авто.


Також "Знай.uа"писав, що новий закон про євробляхах таїть небезпечну пастку для водіїв.