Пособниця терориста Олександра Захарченко, який загинув під час вибуху в донецькому кафе "Сепар", прийшла в себе і дала перше інтерв'ю після інциденту. Наталія Волкова під час вибуху знаходилася в безпосередній близькості до ватажка "ДНР".

Наталія Волкова є "керівником молодіжної платформи" "Оплот Донбасу" і заходила в кафе "Сепар" разом з ватажком "ДНР" Олександром Захарченко в момент, коли стався вибух.

Дівчина отримала численні опіки і прийшла до тями лише на третю добу після того, що сталося. Про це повідомляють місцеві ЗМІ терористів.

Волкова зважилася на перше інтерв'ю після інциденту і в лікарні її відвідало місцеве пропагандистське телебачення, а також виконуючий обов'язки республіки" Денис Пушилин.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вже давно в лікарні. Пам'ятаю тільки два дні… Як я зрозуміла, я потрапила у вогонь", – заявила Волкова.

Наталя розповіла, що у неї сильно обпалені руки і тіло. Вона стверджує, що не пам'ятає не тільки сам момент вибуху, але і як взагалі заходила в кафе "Сепар".

Раніше стало відомо, що новий ватажок терористичного угруповання "ДНР" Денис Пушилін змістив вірного соратника ліквідованого Захарченко - Володимира Кононова і скасував "міністерство оборони".

Нагадаємо, переворот в "ДНР": Пушилин ліквідував "царя" та його елітний підрозділ. У списку нових "міністрів" Пушилина немає "міністерства оборони".

Як повідомляв "Знай. ua", вбивство Захарченко: ОБСЄ підігріла інтригу і параною. Спостерігачі ОБСЄ заговорили про найстрашнішому.

"Знай. ua" писав, що пішов за босом в пекло: в окупованому Донецьку поховали самого вірного пса Захарченко. Нещодавно поховали колишнього ватажка "ДНР" Олександра Захарченко.