Так зване "міністерство внутрішніх справ" самопроголошеної "Донецької народної республіки" відмінно зображує активність у розслідуванні вбивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Більше того, "силове відомство" навіть опублікувало фото нового підозрюваного.

Так, судячи з оприлюдненої фотографії, неможливо назвати ні приблизний вік "підозрюваного", ні зріст, ні колір очей і волосся, взагалі толком нічого не можна сказати про його зовнішні прикмети. А вся його "провина" полягає лише в тому, що 31 серпня 2018 року цей чоловік перебував у кафе, де стався вибух, у якому загинув Захарченко.

Зазначимо, що тижнем раніше поліцаї "ДНР" вже оголосили в розшук двох пенсіонерів і опублікували фотографії підозрюваних, однак у той же день зняли їх з розшуку.

Як відомо, у п'ятницю ввечері, 31 серпня, в ресторані "Сепар", що у центрі Донецька, прогримів потужний вибух, в результаті якого загинули Захарченко і його охоронець. Крім того, поранення отримали ще 12 осіб, в їх числі опинилися самозваний "міністр доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв ("Ташкент") та керівник молодіжного крила організації "Оплот Донбасу" Наталія Волкова.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У свою чергу в Службі безпеки України також назвали версії вбивства Захарченка. Глава відомства Василь Грицак вважає, що головною версією причин його усунення можуть бути розбирання на комерційній основі. "Проводиться методична зачистка тих, хто знає занадто багато і у кого на руках кров, тих, хто не потрібен надалі, як свідки", - зазначив Грицак.

Юрій Грицак

Раніше повідомлялося, що в мережі регочуть над "пам'ятником" Захарченку в Донецьку. Вбитому в Донецьку ватажкові "ДНР" Олександру Захарченку і його охоронцю В'ячеславу Доценко встановили пам'ятний камінь, от тільки правопис бойовиків підвів.

Нагадаємо, російський політолог назвав замовника вбивства Захарченка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що YouTube помстився Захарченку за українців у день його похорону.

Також портал "Знай.uа" писав, що після вбивства Захарченка окупований Донецьк захлиснули масові затримання.