За минулу добу, 12 вересня, терористи в зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС), поранили двох українських військових.

Цю інформацію повідомили у прес-службі штабу ООС в Facebook.

У повідомленні говориться, що путінські найманці 38 разів обстрілювали позиції українських захисників. Терористи тричі, при обстрілі, використовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Вони вели прицільний вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошковське, Золоте, Світлодарськ, Новолуганское, Красногорівка, Березове, Новотроїцьке, Старогнатовка, Чермалик, Павлопіль, Гнутово, Водяне, Лебединське та Широкіно" прес-центр штабу ООС

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також повідомляється, що терористи відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців неподалік від населених пунктів Світлодарськ, Чермалик і Лебединський з мінометів 82-го калібру, а по захисникам Кримського, Новотошковское та Лебединського - з озброєння бойової машини піхоти.

Як повідомляє розвідка, за останню добу п'ятеро бойовиків були поранені, а одного - ліквідовано.

Також відомо, що з початку четверга, 13 вересня, путінські пси 7 разів стріляли по позиціях ООС з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу Березового, Старогнатовки, Гнутово, Водяного і Широкіно.

На щастя, втрат серед українських захисників немає.

Нагадаємо, бойовики вигадали і показали чергового "вбивцю" Захарченко.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" Трамп підклав Путіну чергову санкционную свиню.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Гиркин видав головну таємницю Путіна про Донбасі.