Рита Джітендра

Страшна смерть у прямому ефірі: відома вчена померла на очах мільйонів

Відома індійська письменниця і художниця – професор Рита Джітендра була частою гостею на телебаченні. Жінку зазвичай запрошували на різні програми в якості експерта. Останньою в її житті стала ранкова передача – індійська версія програми "Добрий ранок".

Жителі "ДНР"
Жителі "ДНР"

У мережі з'явилася демографічна статистика "ДНР".

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Український журналіст Денис Казанський опублікував на своїй сторінці в Facebook документи від так званого "управління статистики Донецької народної республіки. Згідно цим даним, коефіцієнт приросту (відтоку) населення в ДНР становить -11.

транш МВФ
транш МВФ

Влада перетворить українців на рабів МВФ: економіст пояснив, що стоїть за новим договором з фондом

Український уряд і представники Міжнародного валютного фонду обговорюють варіант запуску нової програми фінансової допомоги.

Варто відзначити, що основним досягненням МФВ від такого "перезавантаження" відносин стане можливість поступового підвищення ціни на газ і в свою чергу уникнення різкого подорожчання. Так, зараз вже відомо, що сторони погодили підвищення ціни вже в жовтні на 23,5%.

Отруєння Скрипалів: Британія відреагувала на "брехливу сповідь" путінських найманців

У міністерстві закордонних справ великої Британії відреагували на "інтерв'ю" Олександра Петрова та Руслана Баширова, яких Лондон підозрює в отруєнні Скрипалів. Так, в уряді відразу ж заявили, що саме ці російські розвідники винні в отруєнні Скрипалів.

Кличко позбавить киян однієї з найголовніших утіх

У Києві запропонували ввести так званий "сухий закон", що забороняє продаж алкоголю в столиці в нічний час доби. Повідомляється, що цим рішенням пропонують заборонити продаж алкоголю з 11 години вечора до 10 годин ранку в усіх столичних магазинах і кіосках. Про це повідомила прес-служба Київської міськради.