Інтерв'ю російських агентів Олександра Петрова та Руслана Боширова, яке нещодавно вийшло в ефірі, викликало справжній фурор в соціальних мережах. Десятки нестикувань, ідіотських відмазок, повна відсутність здорового глузду і причинно-наслідкових зв'язків зробили інтерв'ю "російських туристів" відмінною мішенню для гумору.

Ексклюзивне інтерв'ю Петрова і Боширова

Найбільше користувачам полюбилася заява "туристів" про те, що вони поїхали в Солсбері не для того, аби отруїти Скрипалів, а заради "знаменитого кафедрального собору зі 123-метровим шпилем і годинником". У соцмережах справедливо відзначають, що невелике містечко — дивне місце для туристичної поїздки у Великобританію, якщо можна подивитися той самий Лондон.

Збіг чи черговий провал? У мережі напередодні виходу інтерв'ю користувач Kozzy Rock як би ненароком пише, що можуть розповісти про себе Петров і Боширов в якості легенди, а потім раптово практично те ж саме "туристи" дійсно розповідають.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А користувачі тим часом продовжують веселитися:

4 березня 2018 року в британському Солсбері колишній співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його донька Юлія були отруєні нервово-паралітичною речовиною "Новичок".

Британська влада, як і весь світ, впевнені, що стоїть за цим Російська Федерація. Москва тим часом продовжує ігнорувати будь-які запити від Британії і воліє відмовчуватися.

Прес-секретар глави британського уряду Терези Мей заявила на зустрічі з журналістами:

"Ці люди - офіцери російської військової розвідки ГРУ...Уряд розкрив роль ГРУ, його оперативників та його методи, ця позиція підтримується нашими міжнародними союзниками".

Нагадаємо, у міністерстві закордонних справ Великобританії відреагували на "інтерв'ю" Олександра Петрова та Руслана Боширова, яких Лондон підозрює в отруєнні Скрипалів.

Як повідомляв "Знай.uа", російські силові структури знайшли підозрюваних у справі про отруєння сім'ї Скрипалів у Солсбері. Про це журналістам розповів президент РФ Володимир Путін.

Також "Знай.uа" писав про те, що чоловік, який представився Олександром Петровим і є підозрюваним у замаху на колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки, пообіцяв дати коментар пресі, щодо гучної справи з отруєнням "Новичком".