Не зваєаючи, що початку опалювального сезону залишився місяць, більшість міст не готові дати тепло в оселі українців.

Про це повыдомляють пердставники Мінрегіону.

Так під загрозою зриву опалювального сезону опинились міста на Київщині, зокрема, смт. Коцюбинське, а також місто Сміла на Черкащині та місто Шепетівка Хмельницької області.

Крім того, залишаються питання по Києву. Про це повідомила прес-служба КМДА.

"Певні проблеми з підготовкою до опалювального сезону виникають знову по місту Коцюбинське Київської області, яке не може до цих пір вирішити свої внутрішні питання з наявними великими коштами на своїх рахунках. Також питання по містах Сміла та Шепетівка ", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Холодні батареї

Разом з тим в прес-службі Мінрегіону запевнили, що Україна технічно готова до старту нового опалювального сезону. Розпочалися регламентні роботи і запуски по всім котельням.

теплі будинки

"Актуальним є питання і по місту Києву, де зараз відбувається передача цілісного майнового комплексу від" Київенерго ". Протягом декількох наступних тижнів цей процес буде закінчений, що дозволить Києву повноцінно підготуватися до проходження опалювального сезону ", - зазначив Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

Дивіться: Як заощадити на золтій комуналці

Нагадаємо, влада вигадала, як в черговий раз обдерти й без того бідних українців. Чергове підвищення тарифів на комунальні послуги здійснили таким чином, що чим більше українці економлять ЖКП, тим більше доведеться заплатити.

Як повідомляв Знай.ua, український уряд та представники Міжнародного валютного фонду обговорюють варіант запуску нової програми фінансової допомоги, яка у свою чергу зробить простих українців рабами МВФ.

Також Знай.ua писав, що, різкий стрибок цін на бензин позбавило українців дару мови, але це ще не межа. Причиною таких негативних змін є знецінення національної валюти.
А вже з початку цього тижня нафтопродукти продовжили дорожчати (в середньому 20-30 копійок за літр). Також наголошується, що слідом за бензином і паливом злетіли ціни на скраплений газ, який за півтора тижні подорожчав на 25 копійок.