В одному з книжкових магазинів Ужгорода спалахнув гучний скандал. В обласному центрі продають шкільні зошити із зображеннями Російських имераторів, гербу і прапору РФ.

Про це розповіла Наталія Цодикова на своїй сторінці в Facebook.

"Ужгород, магазин "Чарівний ліхтарик". Це зошити для дітей. За версією продавців - з історією. Війна з Росією - ні, не чули. Хто повинен контролювати це неподобство", - написала блогер.

Пізніше Наталя написала, що зошити з символікою країни-агресора з полиць магазину прибрали, але це не завадило користувачам активно обурюватися в коментарях.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Є так багато хороших зошитів, які зроблені в Україні, є на патріотичну тематику, є з тваринами, пейзажами - дуже багато різних красивих. Невже тим, хто продає, немає з чого вибрати - що продавати? Не вірю", "Тому що: "У чому взагалі проблеми, не вигадуйте", "Ворожа пропаганда і неуцтво населення не спить. Хоча, можливо, проспало..." - пишуть вони.

Раніше повідомлялося, що в одній зі шкіл під Києвом виник гучний скандал через директора, який дотримується чіткої проросійської позиції.

Про це повідомила письменниця Лариса Ніцой.

"Не вибираю слів. Ірпінське управління освіти – це розсадник ригів і сепаратистів, які так і чекають повернення "своїх". Так кажуть люди. Коцюбинський гуманітарний ліцей. Мова навчання – українська. Директор – Нетяга Тамара Анатоліївна. Вона каже, що російська мова – це обов'язковий предмет у школі, ігнорує бажання батьків ділиться на групи і вивчати англійську", — пише письменниця.

Ніцой також додала, що директор уперто вводить російську мову як обов'язкову з першого класу.

Окремої уваги заслуговують підручники, які, судячи з усього, повинні вбивати дітям любов до "русского міра".

Нагадаємо, нещодавно в мережі сплив черговий скандал, який зіпсував репутацію компанії Apple.

Як повідомляв Знай.ua, у путінської партії "Єдина Росія" заявили про намір позбавити Наталію Поклонскую посади в комітеті нелегітимної "Держдуми".

Також Знай.ua писав, українці обурені витівкою інтимного характеру одного столичного чиновника.