Напевно, всі батьки рано чи пізно замислюються про те, чи не потрапив їхня дорогоцінна дитина в погану компанію. Особливо це стосується дітей, які досягли підліткового віку.

Детально в цій ситуації розібралася PolitekA.

підлітки

На жаль, ситуація в країні показує, що такі побоювання зовсім не марні. Особливо це стосується тих, хто проживає в столичному Деснянському районі на Лісовому масиві. Мешканці району не дадуть збрехати про те, що "копачів" наркотичного квесту там хоч відбавляй.

погана компанія

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Відомо, що люди, які продають наркотики, абсолютно байдужі до того, що на них буквально показують пальцями, що мимоволі виникає питання - а може це все вже дозволено?

А можливо, доки ми спали вийшов якийсь закон про те, що кожен добропорядний громадянин і собі може такі «закладки» робити?

сварка з батьками

Крім того, відомо, що закладки ці зловмисники роблять, абсолютно наплювавши на те, що вони можуть це робити на очах у дітей, які в свою чергу «вчаться» у дорослих дядь осягати ази такого ось дорослого життя.

підліток

Не так давно канал Оперативний Київ в своєму відеоблозі на YouTube опублікував ролик, на якому можна бачити, як правоохоронці «накрили» таких ось «закладчиків» наркотиків.

арешт

Ось перед вами хлопець. В окулярах, чистий і охайно одягнений на вигляд. Не особливо юний. Поруч його «колега». Ніколи б ви не визнали в них посібників наркотрафіку в Україні.

Кого завжди хочеться представити в ролі такої, м'яко кажучи, нехорошої людини? Якого-небудь кудлатого, п'яного і мерзенного асоціального типа. Але ні. Вони мають цілком пристойний вигляд, щоб загубитися в масі городян.

«Марки, фен, мікс, сіль, шишки ... це далеко не повний перелік. Всього понад 100 пакетиків з незрозумілими, швидше за все, наркотичними речовинами було вилучено у двох чоловіків на вулиці Академіка Курчатова.

Ні, самі вони не вживають, вони просто заставники. Саме вони розкладають наркотики, фотографують місце, відправляють «головному», а той вже - клієнтам, які готові перерити всі клумби. Під час цього і були затримані. Кажуть, що «головного» ніколи не бачили, нібито все спілкування відбувається через месенджери.

наркотики

Скаржаться, що на такий крок їх підштовхнула повна відсутність грошей. Вилучати всю цю величезну кількість речовин приїхала слідчо-оперативна група », -пише під відео редактор відеоблогу.

У мережі вже утворилися групи ініціативних громадян, які вирішили взяти цю проблему під свій нагляд. Групи активістів, які допомагають наведенню законного порядку в місті, не раз зверталися до громадян: бачите копача - негайно повідомте в поліцію.

Хочеться додати, що на Лісовому масиві, в принципі, патрульна машина їздити порівняно часто, чого не скажеш про тих же Новобіличі. Проте, все одно випадки «закладки товару» там відбуваються з огидною регулярністю.

Варто також додати, що таке явище, яке продемонстровано в відео в Києві трапляється і на Березняках, і на Русанівці, і в ряді інших, абсолютно не відірваних від центру масивів.

Тому ми щиро радимо всім батькам бути дбайливими і уважними зі своїми дітьми, щоб уникнути можливих катастроф.

батьки

Нагадаємо, несподівано, в Україні починаючи з 14 вересня під заборону потрапив етиловий спирт та настоянка евкаліпта. Відомо, що від таких ліків відмовилися через невідповідність за показником "Об'єм вмісту контейнера".

Як повідомляв Znaj.ua, популярний препарат, який виписували при нестачі гормону росту, офіційно заборонили в Україні.

Також Znaj.ua писав про те, що боєць UFC італійка Мара Борелла отримала 26-річну дискваліфікацію. Про це повідомляє портал MMA Today.