Український співак Святослав Вакарчук зірвав бурхливі овації міжнародної спільноти у ході конференції YES, яка проходила у Києві протягом 13-15 вересня.

Святослав Вакарчук


За відгуками міжнародних оглядачів, Вакарчук викликав у зарубіжних гостей враження гідного кандидата в президенти України.


Зокрема, так висловився про фронтмена гурту "Океан Ельзи" колишній американський чиновник, екс-посол США в Росії Майкл Макфол.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Прекрасний виступ Вакарчука. Як на мене, він звучав як кандидат в президенти. Пощастило України з багатьма дуже сильними кандидатами в президенти", – висловився Макфол про виступ Вакарчука.


Ця подія викликала активні обговорення в мережі. Українці масово висловлюють симпатію музикантові.

"А чому б і ні? В Америці Рейган був актором і підняв економіку в рази, в Чехії Гавел був режисером і підняв економіку в рази", – діляться враженнями користувачі.


Також у мережі відзначають, що люди з відкритими серцями і чистими помислами здатні очистити країну від корупції.

"Така молодь здатна очистити Україну від корумпованих політичних кланів. Тому і влаштовують такий переполох різного роду проплачені експерти і аналітики. Майбутнє за молоддю","Ті, хто на Вакарчука пише всяку гидоту, видно сидять біля годівниці. А ми їх послухаємо, а вибір свій зробимо", "Він може увійти в історію …. Головне підтримка суспільства. І команда …", "Молодець, що хоче щось робити", – коментують користувачі мережі.


Нагадаємо, Святослав Вакарчук справляє враження гідного кандидата у президенти України.

Таку реакцію у Майкла Макфола, екс-посла США у Росії викликав виступ українського співака у ході міжнародної конференції YES-2018.


У ході YES-2018 Вакарчук виступив із промовою та заявив, що шляху до ЄС та НАТО для України має передувати "шлях верховенства права".


Як писав раніше Знай.uа, лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук днями знову був змушений відповідати на питання, яке в останні місяці чує постійно: чи буде він балотуватися у президенти?

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

На форумі YES (Ялтинська європейська стратегія) у Києві преса знову поцікавилася планами музиканта.


Також Знай.uа писав про те, що у Києві на форумі "YES" виступив лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Саме там йому вкотре поставили серйозне питання: чи піде у президенти?