В Одесі затримали двох перевертнів у погонах, які підкинули чоловікові наркотики і вимагали від нього 1,5 тисячі доларів хабара.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури в Одеській області.

Наразі вже відомо, що обох правоохоронців викрили у момент, коли вони підкинули громадянину наркотичні засоби та намагалиль отримати "відплату" за непритягнення його до відповідальності за зберігання наркотиків.

"Поліцейських викрили в той час, як вони підкинули своїй потенційній жертві пакет з речовиною, схожою на наркотики. Таким чином, двоє борців з наркозлочинністю розробили схему відкупу від кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних речовин. Цього разу ціна питання – хабар в 1,5 тис. дол.", – розповіли в прес-службі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що в суботу, 15 вересня, у Подольському районі столиці поліцією було затримано громадянина Росії, який мав при собі речовини, схожі на наркотичні.

Наразі вже відомо, що серед знайденого був амфетамін, марихуана та невідома кристалічна речовина.

Крім того у поліції відзначили, що особливу увагу правоохоронців привернула незрозуміла поведінка осіб, які помітили патрульний автомобіль та відразу ж розвернулись і пришвидшили хід у протилежному напрямку.

Копи наздогнали пішоходів і в присутності понятих провели поверхневий огляд.

Під час обшуку у одного з чоловіків у сумці виявили розфасовані в пакетики речовини, схожі на наркотичні. Вилучені речовини передані експертам для подальшого дослідження.

"Наразі вже встановлено, що зловмисник - 40-річний громадянин Російської Федерації, на території України проживає з 2009 року, посвідки на тимчасове місце проживання не має", - повідомив командир полку поліції особливого призначення №1 Руслан Цикалюк.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Наразі поліція встановлює, звідки чоловік дістав наркотики і з якою метою він їх зберігав.

У Луцьку на хабарі затримано керівника Волинського управління внутрішньої безпеки поліції

Нагадаємо, затримали підозрюваного у вбивстві ветерана АТО "Сармата".

Як повідомляв "Знай.ua", СБУ накрила злочинне угрупування, убито ветерана АТО.

Також "Знай.ua" писав, що "суддя Майдану" дізнається свою долю.