В Українській столиці спіймали колишнього заступника голови Дніпровського райсуду столиці Олександра Дзюбу. Так званого "суддю Майдану" підозрюють в протиправному притягненні до кримінальної відповідальності громадян в ході подій на "Євромайдані".

Так, 10 вересня на підставі ухвали суду було затримано колишнього заступника голови Дніпровського райсуду столиці Олександра Дзюбу. Про це пишуть українські ЗМІ.

Відомо, що Дзюбу доставили у Печерський райсуд для обрання запобіжного заходу. Про це у Facebook повідомив член Громадської ради доброчесності при Вищій кваліфікаційній комісії суддів України Роман Маселко.

Олександр Дзюба

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Дзюба підозрюється у винесенні неправосудних рішень про арешти громадян у часи Майдану", — написав Маселко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві невідомі злодії, за допомогою альпійського спорядження, увірвалися в квартиру заступник голови Мінекономрозвитку Максима Нефьодова і пограбували її. У той час, коли український топ-чиновник запалював на фестивалі Burning man (США), злодії скористалися ситуацією і проникли в його квартиру.

За інформацією джерела з МВС, зловмисники проникли на балкон міністра за допомогою альпійського спорядження. Ймовірно, злодії користувалися чиєюсь наводкою, адже пограбування було скоєно відразу після від'їзду міністра.

Варто нагадати, що в неділю, 9 вересня, в Києві затримали злочинну групу з двох військовослужбовців однієї з частин ЗСУ і однієї цивільного особи за збут наркотиків. Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону.

Наголошується, що затримання відбулося безпосередньо після збуту 50 грамів амфетаміну. За даними прокуратури, військові купували наркотики в Києві і поширювали їх серед інших військовослужбовців у навчальному центрі ЗСУ в Чернігівській області.

Нагадаємо, п'яна в мотлох жінка протаранила стовп і закотила істерику копам.

Як повідомляв Знай.uа збив жінку і заснув у кущах: смертельна ДТП сколихнула Київ, в мережі з'явилися фото.

Знай.uа писав, масові протести в Росії: людей затримують в кращих традиціях Путіна, шокуючі кадри.