У неділю ввечері, 9 вересня, в Парижі на набережній Луари невідомий чоловік накинувся на перехожих з ножем.

За інформацією видання La Parisien, поранення різного ступеня тяжкості отримали семеро людей, четверо з них знаходяться у лікарні в критичному стані, за їхнє життя борються медики. Інформації про загиблих не надходило.

Напад стався в 22:45 за місцевим часом. Нападник кинувся на відвідувачів кінотеатру МК2, після чого побіг на майданчик біля кінотеатру, де грали діти.

Видання зазначає, що крім ножа у чоловіка при собі був залізний прут.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Після цього він продовжив рух по вулиці, де напав ще на кількох людей, серед яких був турист з Британії. Один з потерпілих був травмований в голову", - відзначають ЗМІ.

Правоохоронці затримали злочинця, його поранили при затриманні. Нападник виявився вихідцем з Афганістану. Поки що це всі відомі подробиці.

Моторошна історія поставила на вуха США

Раніше повідомлялося, що у Сполучених Штатах Америки у місті Орландо чоловік викрав чотирьох дітей, за добу заручників знайшли мертвими. За інформацією американських ЗМІ жертвами викрадачів виявилися діти у віці 1,6,10 і 11 років.

Відомо, що чоловік скоїв самогубство в туалеті. За інформацією місцевих копів, двоє з убитих могли бути рідними дітьми стрілка.

Зниклу дитину знайшли мертвою

Варто нагадати, що на Дніпропетровщині знайшли мертвою дівчинку 2004 року народження, яка зникла напередодні. Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, танцюючий коп підстрелив невинного.

Як повідомляв "Знай.uа", ФСБ провалила гучне викрадення з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що спливли деталі звірячого вбивства школярки в Дніпрі.