Працездатні українці активно покидають країну у пошуках кращого життя. І причиною цьому є корупція, мізерні зарплати та брак безпеки.

Однак, у президента є своя версія. Так, Петро Порошенко звинуватив бізнесменів практично у всіх гріхах міграційної політики.

Так, Петро Порошенко порадив роботодавцям змінити зарплати працівникам, щоб не відчувався дефіцит робочої сили. Про це український президент заявив під час виступу в українському парламенті.

"На моїх регулярних з урядом, силовиками зустрічах з бізнес-асоціаціями роботодавці все частіше скаржаться вже не на тиск, а на дефіцит робочої сили. Залізну завісу на кордоні, як у радянські часи, ніхто ставити не буде. Шановні роботодавці, вихід один: збільшувати зарплати, якщо хочете, щоб українці не виїжджали за кордон, а працювали у нас. По ринку заробітної плати ви повинні бути конкурентоспроможними. Я вже говорив про те, що Україна стає частиною єдиного європейського ринку праці, і тут теж нікуди не дітися від конкуренції", - зазначив Порошенко.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 21 вересня, стало відомо про наслідки міжнародного скандалу між Президентом України Петром Порошенком та британською медіакомпанією BBC. Адвокати глави української держави повідомили, що до суду гарант подав за наклеп з боку відомого ЗМІ.

Представники Порошенка уточнюють, що позов стосується публікації BBC про те, що Президент нібито заплатив за зустріч з Дональдом Трампом у червні 2017-го року.

Варто нагадати, що протягом двох тижнів місія МВФ проводила переговори з українською владою. Постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні Йоста Люнгман розповів підсумки візиту місії в Україну. Про це йдеться в прес-релізі представництва МВФ в Україні.

Нагадаємо, нахабні чинуші придумали, як залишити українців без зарплат.

Як повідомляв Знай.uа шокуючі цифри: у скільки обходиться українцям НАБУ і САП.

Знай.uа писав, Азаров згодував росіянам нову "утку" про Україні.