Лідер політичної партії "Батьківщини" Юлія Тимошенко не на жарт розлютила українців своєю передвиборчою кампанією.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Про це свідчать численні повідомлення та коментарі у соціальних мережах. Українці пишуть, що їх вже добряче набридли рекламні білборди Тимошенко, які можна побачити на кожному розі.

На таку масштабну передвиборчу кампанію Тимошенко українці відповіли фотожабами, якими тепер рясніє Інтернет. Зрештою, так само, як українські міста банерами із зображенням Тимошенко.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, на черговому пленарному засіданні у парламенті на подив було багато народних депутатів. Видно, що наближаються вибори. Останні півроку перед виборчою кампанією потрібно показати активну роботу, нехай навіть і просто на камеру.

Верховна рада
Верховна рада

Вже традиційно на своєму місці не було лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко. Вона взагалі дуже рідкісний гість у парламенті. Видно через це її соратники, а вірніше соратниці, так осміліли, що спокійно займають її місце в сесійній залі.

Як повідомляв Знай.ua, у Київській середній спеціалізованій музичній школі-інтернаті імені М. В. Лисенка вже 10 років поспіль на стінах поруч із портретами відомих композиторів висить зображення лідера фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Тут навіть створили окремий стенд на її честь: "Тимошенко і наша школа".

"Зайшла зранку — вахта на повну гучність слухає про нову Конституцію Тимошенко. Здивувалася, як таке може бути в школі. Потім побачила на вході стенд. Не Лисенка, чиїм іменем називається школа, а Тимошенко. Менш ніж за півроку до виборів в освітньому закладі відбувається неприхована агітація. Але одне діло Тимошенко на бордах, інша справа — вона висить у школі і батькам навіюють її агітпрограму, коли вони приводять дітей", —розповіла в коментарі громадському руху "Чесно" мешканка Київщини Ірина, яка вирішила віддати свою дитину на музику".

Юристи запевняють: це безпосереднє порушення базового закону "Про освіту", котрий суворо забороняє агітацію у школах. Відповідно до статті 31 Закону, політичні партії (об'єднання) не мають права втручатися в освітню діяльність закладів освіти.


Також Знай.ua писав про те, що політичні пригоди Юлії Тимошенко мало кого залишили байдужими, однак ця новина вразила українців не на жарт.