Що й за скільки пропонує знаменита їдальня КМДА в нинішньому сезоні?

В першу чергу впадає в очі багатий вибір найрізноманітніших страв за смішними цінами, пише Politeka.

Так, на гарнір депутати можуть собі вибрати, наприклад, пшеничну кашу (6 гривень за порцію), гречану кашу (9 гривень), рис з овочами (15 гривень) або плов (29 гривень), печена картопля по-мисливські (27 гривень).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Є навіть такі екзотичні страви "для мажорів", як скумбрія унагі (43 гривні/порція) і гірчичні котлети (28 гривень). Серед більш класичних: шкільні котлети (15 грн), баварські ковбаски (31 грн), битки по-київськи (30 грн), спаржа в сирному соусі (23 грн), запечене філе хека (39 грн.), пангасіус в яйці (31 грн), біфштекси з яйцями (38 грн), телячі печінки з цибулею (36 грн). А для тих, хто сидить на дієті — парові котлети з індички і телятини, які коштують 35 і 30 гривень відповідно.


Є в їдальні КМДА і окремі страви, наприклад, омлет з сиром (23 грн), вареники з сиром (19 грн) або макова запіканка (28 грн).

Для швидких перекусів депутати можуть зайти в так звані "Кава бар" і "Десерт бар". Зазначимо, що хоча у барів ідентичне меню і відстань між ними не більше 15 метрів, ціни на одні і ті ж пропозиції все ж відрізняються. Ймовірно, це доплата за доставку на ті самі додаткові 15 м.

У середньому, поживний обід з десертом і напоєм в депутатській харчевні обходиться не більше, ніж 100 гривень. Хоча варто зазначити, що їдальня явно позиціонує себе як більш амбітний і всебічний заклад.

Так, всім на огляд висить реклама, що їдальня КМДА також пропонує послуги обслуговування банкетів, корпоративів та весіль, а також пропонує замовити у них різні кондитерські вироби для дитячих свят, все тих же корпоративів та весіль.

Нагадаємо, клієнтка змусила власника з'їсти протухле м'ясо.

Як раніше повідомляв Знай.uа, чим годують депутатів у Верховній Раді.

Також портал "Знай.uа" писав, що поліцейський попередив киян про несподівану небезпеки кави.