Українців "порадували" новиною про чергове підвищення вартості бензину.

Експерти прогнозують, що вартість бензину А-95 до кінця 2018 року збільшиться на 60 коп. / л.

І це за умови, якщо ситуація з курсом долара в Україні і цінами на нафту в світі залишиться без змін.

Такий невтішний прогноз зробив аналітик Concorde Capital Дмитро Хорошун.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Якщо нафта Brent закріпиться на рівні 78 $ / бар., що вище приблизно на 2%, ніж в травні-червні, а гривня залишиться на рівні 28,2, бензин і ДТ можуть подорожчати ще на 60 коп. / л, з 31 , 4 до 32 грн / л для А-95 і 29,7 грн / л для ДТ", - розповів експерт.

"Висока вірогідність, що нафта Brent не перевищить 80 $ / бар ... Це обмежить ціну на паливо в Україні вищезгаданими рівнями (32 грн / л для А-95 і 29,7 грн / л для ДТ). Однак при зміні курсу гривня / $ реакція цін на паливо буде неминучою", - додав Хорошун.

Нагадаємо, українських водіїв засмутили поганою новиною. У нашій країні до кінця 2018 року вартість бензину різко підніметься.

За прогнозами експертів під кінець року вартість бензину А-95 в Україні зросте на 60 коп./л.


Як писав раніше Знай.ua, мережу сколихнула новина про те, що 20 вересня, ціни на нафту пішли вниз після того, як президент США Дональд Трамп в черговий раз закликав Організацію країн-експортерів нафти (ОПЕК) забезпечити їхнє зниження.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Інтерфаксу.

Як додало джерело, вартість листопадових ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures до 18:25 за Києвом опустилася на $ 0,6 (0,76%) - до $ 78,80 за барель. При цьому ф'ючерси на нафту WTI на жовтень на Нью-йоркській товарній біржі (NYMEX) подешевшали до цього часу на $ 0,17 (0,24%) - до $ 70,95 за барель.

Також мережу вразила заява, яку президент США зробив на своїй сторінці в Twitter.

Трамп додав:

"Монополія ОПЕК повинна зараз же знизити ціни на нафту! Ми захищаємо країни Близького Сходу, без нас вони б недовго залишалися в безпеці, і все ж вони продовжують прагнути до все більш і більш високих цін на нафту. Ми це запам'ятаємо!".


Також Знай.ua писав про те, що багато українців із жахом спостерігають за постійним зростанням цін на бензин, проте ця новина шокувала всіх.