В Одесі продавець домашньої молочної продукції торгує біля сміттєвих баків і голими руками порпається в тих самих смітниках. У мережі з'явилося відео, на якому, очевидно, з вікна багатоповерхівки, знято, як жінка-продавець порпається в смітнику. Відео було опубліковано в телеграм-каналі "Жадібний Петя".

"Любите домашню молочку: сирок, молочко, сметанку? В бежевому светрі – продавець. Так, так вона порпається у смітті. І її лоток теж знаходиться біля сміття. Приємного. Одеса", - повідомляється в телеграм-каналі.

Раніше повідомлялося, що у відомому супермаркеті продавали фрукти з голками. Поліція Австралії заарештувала підлітка, який зізнався в тому, що підкладав голки у полуницю. Раніше фрукти з металевими предметами викликали паніку по всій країні. Як повідомили в правоохоронних органах, швидше за все дитина підкладала голки у фрукти заради забави.

"Ми знайшли хлопця, який зізнався в ряді витівок, у тому числі в підкладанні голок у полуницю; ним будуть займатися служби по роботі з молоддю", — розповіли в австралійської поліції.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ми також писали, що популярний київський супермаркет виявився смітником. У Києві в супермаркеті Fozzy покупниця помітила, що по готовій випічці повзають таргани. Інцидент стався за адресою проспект Степана Бандери, 23 ТЦ "Городок". Журналісти вирішили зв'язатися з керівництвом мережі магазинів і з'ясувати, чому грубо порушуються всі санітарні норми. Представники Fozzy від коментарів відмовилися, але пообіцяли дати відповідь, коли відбудеться перевірка по даному питанню.

"А що це новина? Вони скрізь і всюди", "Таргани теж люблять солодке", "Це наповнювач виліз", - стали іронізувати у коментарях до відео.

Також повідомляється, що керівництво принесло свої вибачення автору цього відео. Крім того, вони запевнили дівчину, що постійно роблять перевірки. За словами представників супермаркету, остання проводилася в ніч з 1 на 2 вересня. Після даної ситуації в Fozzy запланували позапланову перевірку приміщення та дезінсекцію в ніч з 6 на 7 вересня.

Нагадаємо, популярний супермаркет згодував киянам нову "смакоту".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відомий супермаркет вирішив згодувати киянам новий делікатес.

Також портал "Знай.uа" писав, що у супермаркеті Києва натрапили на дивовижну знахідку.