В українських військових з'явилися нові проблеми з безпекою. На жаль в ЗСУ зафіксували новий вибух міномету "Молот".

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook координатора "Медійної ініціативи за права людей" Ольги Решетилової. З'явилася інформація, що в результаті вибуху постраждали три людини.

"І у нас ще троє поранених від розриву "Молота". Паліть ще. Давайте ще слідчих експериментів, колегій МО, комітетів", заявила Решетилова.

Популярні новини зараз
Старість – не аргумент: українцям після 60 років все одно доведеться йти в ТЦК Перекази між картами будуть обмежені: вже готується рішення Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" Жителі трьох областей зможуть не платити за газ цієї зими: кому допоможуть
Показати ще

Дану інформацію підтвердила ще одна волонтерка Олена Шевцова.

"Коротко про "Молот": міномет експлуатувався правильно. Техніка безпеки - дотримана. Люди - живі. Стріляли з укріпленого бліндажа зі шнурка. Сподіваємося на об'єктивне розслідування", - написала Шевцова в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці горіли Русанівські сади. За інформацією спецслужб в лісопарковій зоні біля річки Десенка спалахнуло сміттєзвалище. За повідомленнями столичних ЗМІ стало відомо, що пожежа розпочалася о 12.30. Полум'я охопило майже 200 метрів лісопосадки.

Так, сильні пориви вітру перекинули вогонь на дерева й кущі. На території було велике задимлення через пластик та поліетилен на звалищі, там вибухнули балони з побутовою хімією. Чорний дим було видно з різних районів столиці.

Варто нагадати, що в п'ятницю, 21 вересня, в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух. Трагедія сталася близько 15:00 у мікрорайоні Текстильник біля самого входу до хлібного магазину на зупинці "Шахта №19". Як видно на кадрах опублікованого в мережі відео, в приміщенні магазину панує повна розруха.

Сепаратистські засоби масової інформації повідомляють, що в результаті вибуху сильно постраждала одна з кількох торгових точок. В будівлі магазину практично нічого не вціліло. Все що було на вітринах впало і розбилося.

Нагадаємо, пекельний вибух до смерті налякав кримчан, соцмережі в паніці.

Як повідомляв Знай.uа бійці ЗСУ показали, як "карають" путінських бойовиків.

Знай.uа писав, українські воїни феноменально дали відсіч путінським щурам.