Одного з підозрюваних у замаху на одеського активіста Олега Михайлика могло взагалі не бути на місці скоєння злочину.

Про це повідомляє Слідство.інфо

Журналісти відзначили, що завдяки камерам спостереження, відео з яких було надано родичами одного з підозрюваних.

Крім того наразі вже відомо, що у вівторок 25 вересня правоохоронці затримали трьох громадян Грузії, яких офіційне слідство підозрює у збройному нападі на активіста Олега Михайлика.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Наразі вже відомо, що всі трьоє підозрюваних мають доволі тісний зв'язок з місцевим криміналітетом.

Крім того адвокати затриманий відзначили, що один з підозрюваних має інвалідність та не може пересуватись самотужки.

Втім журналісти дослідили відео на якому зафіксованому, що у момент вбивства затримані перебували на вулиці Краснова, що знаходиться доволі далеко від місця скоєння нападу на активіста Михайлика.

Крім того на відео зафіксовано, що їхня машина стоїть біля будинку, в якому проживає їхній товариш Торніке. Двоє чоловіків – ймовірно Лаша та Манучар Варшанідзе, виносять третього, ймовірно, Торніке Герасіна, з машини та заносять до парадного, у якому, зі слів родичів, розташована його квартира.

Відстань від вулиці Краснова до вулиці Єврейської, де було скоєно замах на активіста, – близько 4,5 км. Згідно з розрахунками Google Maps, дорога автівкою забрала б 11 хвилин. На відео також видно, що двоє чоловіків повертаються до машини буквально за кілька хвилин, уже без чоловіка з інвалідністю. Отже, відео може доводити, що як мінімум одного з трьох підозрюваних, Герасіна, на місці замаху не було.

Крім того відомо, що на адвокати затриманих у авральному порядку збирають відео з усіх прийдешній закладів та установ, щоб показати детальний маршрут підозрюваний у нападі.

Правоохоронці ніби-то зафіксували мобільний телефон Герасіна, неподалік від місця злочину та вилучили в одного із затриманих зброю, яка, за версією офіційного слідства, вказує на їхню причетність до замаху.

Масова евакуація та рятувальники: у аеропорті Бориспіль сталось дещо жахливе

Нагадаємо, спецназівці почали жорстоку бійню в лікарні, де лікується Михайлик.

Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо про стан одеського активіста Михайлюка.

Також "Знай.ua" писав, що копи схопили підозрюваних у нападі на Михайлика.