Депутата Верховної Ради Станіслава Березкіна позбавили права на водіння транспортних засобів на 1 рік. Крім того, він зобов'язаний виплатити штарф в розмірі 10,2 тис. гривень за водіння у п'яному вигляді.

водій авто
водій авто

Як сказано в протоколі поліції, 23 червня у Кропивницькому Березкін у п'яному вигляді керував автомобілем Mercedes-Benz GL500 4 Matic. Він також різко відмовився проходити перевірку на наявність в його крові алкоголю, ознаки того, що депутат перебуває в неадекватному стані зафіксували копи.

поліція
поліція

На записі з поліцейського відеореєстратора видно, що спочатку за кермом автомобіля перебував Березкін. Тільки коли копи зупинили машину за кермо пересів охоронець депутата.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що вже 27 вересня в Україні набудуть чинності нові правила паркування автомобілів. Закон покликаний ліквідувати стихійне паркування.

Паркування
Паркування

Про це повідомляють ЗМІ.

Нові правила передбачають деякі нововведення у системі паркування на вулицях українських міст.

Так, новим законом передбачається введення фото і відеофіксації правопорушень при паркуванні транспортних засобів, у тому числі і за несплату вартості послуг паркування.

Відмічається, що обов'язковою є наявність не менше двох зображень транспортного засобу, отриманих з різних або протилежних ракурсів.

"Режим фотозйомки (відеозапису) передбачає здійснення уповноваженою посадовою особою фото/відео фіксації обставин порушення правил зупинки, стоянки або паркування транспортних засобів, а саме: дати, часу (моменту), місця розташування транспортного засобу по відношенню до нерухомих об'єктів і/або географічних координат, інших ознак наявності складу адміністративного правопорушення", - йдеться в законі

Нагадаємо, космічні штрафи змусять водіїв робити те, що вони не люблять.

Як повідомляв "Знай.ua", пішоходи зможуть "штрафувати" водіїв.

Також "Знай.ua" писав, що київських водіїв продовжать доїти за потрійним тарифом.