лікарня

В Україну прийшла інфекція, яка масово відправляє дітей до реанімації

У Сумах від менінгіту постраждали 10 учнів різних навчальних закладів. Уточнюється, що батьки почали панікувати. В одній зі шкіл, де з менінгітом були госпіталізовані двоє учнів, на заняття не прийшов цілий клас. Лікарі повідомляють, що діти знаходяться в стані середньої тяжкості, їх планують перевести з реанімаційного відділення до звичайного.

паспорт

Українців жорстко покарають за подвійне громадянство

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці масово кинулися за угорськими паспортами. Навіщо українцям такі паспорти і чому не можна мати подвійне громадянство в Україні ми розповімо в нашій статті. Українці із Закарпаття масово вирішили обзавестися угорськими паспортами. Складно в цьому звинувачувати громадян України, так як громадянство Угорщини дає більше можливостей, ніж наш безвізовий режим.

катастрофа
катастрофа

Вижили не всі: пасажирський літак розвалився на частини, шокуюче відео

Мережу сколихнула новина про те, що 28 вересня в Південній Кароліні (США) сталася жахлива авіакатастрофа за участю літака. Про це розповів Daily Mail. Як повідомило джерело, аварія сталася тому, що літак виїхав за межі посадкової смуги, а після цього у нього відвалилася носова частина.

подружжя
подружжя

Сурогатне материнство: як Європа зменшує генофонд України

В Україні сьогодні дуже активно йдуть дискусії про сурогатне материнство. Ця тема дійсно містить чимало суперечностей в собі, тому в суспільстві можна знайти абсолютно різні точки зору на це питання.

Петер Сійярто
Петер Сійярто

Гра м'язами: Угорщина перейшла на відкриті погрози

Україна, перекидаючи війська до угорського кордону, не повинна забувати, що Угорщина є членом НАТО. З такою заявою виступив глава Міністерства закордонних справ Петер Сійярто і не соромлячись підкреслив, що Будапешт вишле українського консула, якщо на такі заходи піде Київ. Агресивну позицію міністр продемонстрував спілкуючись з російськими журналістами, реакцію показали в ефірі пропагандистського каналу "Росія 1".