В окупованому путінськими бойовиками 29 вересня пролунав потужний вибух. За інформацією так званих місцевих ЗМІ стало відомо, що в результаті вибуху постраждав Ігор Хакімзянов, який раніше був "міністром оборони ДНР".

Українські журналісти уточнили, що Хакімзянов є одним з кандидатів на пост глави "ДНР". Нагадаємо, що в суботу, 29 вересня, стало відомо про черговий інцидент у Донецьку. Під час з'їзду так званої комуністичної партії "ДНР" в залі пролунав вибух.

У мережі з'явилося відео, на якому відображені перші хвилини після вибуху.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За деякими даними, вибухівку було закладено у кутку коридору кафе, де проходив з'їзд донецьких комуністів. Сам вибух прогримів, коли учасники з'їзду почали залишати кафе. Бойовики стверджують, що вибуховий пристрій могли активувати дистанційно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 29 вересня, стало відомо про черговий інцидент у Донецьку. Під час з'їзду так званої комуністичної партії "ДНР" в залі пролунав вибух. Про це повідомляє Telegram-канал WarGonzo.

За попередньою інформацією, в результаті вибуху в Донецьку є поранені. Кілька людей доставлені до лікарні. До речі, ця організація стала першою партією "самопроголошеної республіки".

Варто нагадати, що в Харкові, в ніч на 29 вересня в одному з ресторанів японської кухні на вул. Квітки Основ'яненка, сталася жорстока бійка. Цю інформацію повідомило на своїй сторінці в Facebook спільнота "Харків 1654". У повідомленні говориться, що побоїще сталося через музику.

"В караоке-барі між компаніями виник конфлікт з приводу музики. В результаті бійки одному з учасників конфлікту були нанесені тяжкі тілесні ушкодження (розрізані вени на руках). Друга сторона конфлікту отримала відкриту черепно-мозкову травму", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за секунду до вибуху: у мережу злили епічні фото загибелі Захарченка.

Як повідомляв Знай.uа СБУ розкрила план зливу екс-ватажка "ДНР".

Знай.uа писав, відома терористка "ДНР" відправилася слідом за Захарченком.