платіжка
платіжка

Подорожчання ціни на газ: українцям розповіли, коли чекати "покращення"

Газ для населення в Україні вже найближчим часом може подорожчати у зв'язку з вимогами МВФ, міжнародний фонд поставив перед українською владою перед наданням чергового траншу допомоги. Зараз вже відомо, що зростання ціни на газ відбуватиметься в два етапи, і вже до весни наступного року вона досягне ринкового показника 13-14 тис. грн за тисячу кубометрів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Розвертають держустанови і банки: українці скаржаться на проблеми з ID-картами

Українці частіше стали скаржитися на біометричні паспорти (внутрішні ID-картки). Проблема в тому, що держустанови не можуть отримати потрібну інформацію з паспорта. Часто державні установи відмовляють у наданні тих чи інших послуг українцям через неможливість завантажити з пластикових документів необхідну інформацію.

Олександр Захарченко
Олександр Захарченко

РосЗМІ показали смерть Захарченка в ексклюзивному відео

У мережу потрапив відеозапис вибуху в Донецьку, який забрав життя ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Відеозапис з камер зовнішнього спостереження продемонстрували у випуску новин російські ЗМІ. На відеозаписі видно, як до кафе "Сепар" під'їхали кілька машин, з яких вийшов Захарченко та його бойовики зі зброєю. Після того, як ватажок "ДНР" увійшов у приміщення, стався вибух.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Дякую, пане Путін", — висловлювання Порошенка шокувало українців

Мережу сколихнула новина про те, що президент України під час телеефіру висловив подяку Путіну. В рамках програми GPS на телеканалі CNN Порошенко подякував президентові РФ Путіну за те, що той зробив Україну більш європейською.

Підвищення пенсій
Підвищення пенсій

Пенсії в Україні: хто не побачить допомоги від держави вже в цьому році

Жителі окупованої частині України можуть залишитися без пенсій. У свою чергу міжнародні організації не дали реальних пропозицій щодо доставки пенсій жителям ОРДЛО. Про це заявив заступник міністра соцполітики Микола Шамбір. Як зазначив представник Мінсоцполітики, розглядаючи фінансову допомогу від держави жителям окупованих територій, потрібно бути реалістами.