Користувачі соціальні мереж влаштували черговий троллінг президенту Росії Володимиру Путіну. І, як стало відомо, небезпідставно.

Володимир Путін

Приводом для глузувань стало відео з саміту СНД, який відбувся 28 вересня у столиці Таджикистану.

В ході офіційного заходу Путін показово читав книгу, тим самим висловлюючи цілковиту байдужість до подій і виступаючих на заході.

Для пафосного "читання" він обрав один із томів Олександра Пушкіна. Користувачі одразу ж прозвали Путіна "актором погорілого театру".

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Люди дивуються, навіщо був потрібен цей дешевий спектакль. Деякі запевняють, що таким чином Путін лише підтвердив, що у нього комплекс неповноцінності.

"А взагалі навіщо за стіл переговорів книгу з собою приносити, манія величі зашкалює, та й по відношенню до партнерів виглядає непристойно", "Комплекс неповноцінності!", Для кого все це, і кому цікаво, кошмар і дешовка, іміджмейкери хренові", "Дешевий понторіз", "Подворотня демонструє інтелігентність", "Демонструє свою повну відсталість від сучасного світу і сучасних технологій, як і від сучасного етикету у розвиненому техно світі", – засипали користувачі коментарями під відеороликом.

Нагадаємо, у Великобританії у вересні була видана сатирична книга "Володимир Путін: лайф-коуч".

Така інформація з'явилася від британського видання ВВС.

путін
путін

Автором книги став Роб Сіерс, креативний директор рекламного агентства МсСапп Enterprise. Слід уточнити, що в 2017 році він вже випустив книгу "віршів" Дональда Трампа. Вірші в стилі сатири були зібрані з оригінальних твітів керівника США і цитат з його промов.

Одразу ж після публікації книги про Трампа Сіерс прийняв рішення написати про Путіна І якщо американський керівник, як зазначила авторка, - це справжній поет, то російський лідер - коуч від природи.

Путін
Путін


Як писав раніше Знай.ua, будь-яке рішення Вашингтону з приводу введення нових санкцій проти Російської Федерації дається США вельми непросто, адже за будь-якої неправильної дії можуть з'явитися серйозні наслідки.

Дональд Трамп та Володимир Путі
Дональд Трамп та Володимир Путі


Також Знай.ua писав про те, що Україні вдалося досягти відносної енергонезалежності, але все тільки через скорочення споживання ресурсів.