Лихі часи так званих "даішників" частково повертаються в Україну. Тепер водіїв на дорогах чекатимуть радари. Патрульні вже готові виїжджати на "полювання".

Згідно з офіційним повідомленням Нацполіції України стало відомо, що вимірювачі швидкості TruCAM повністю перевірені та сертифіковані, тому проблем з "фіксацією" виникнути не повинно. Про це пише портал "Політека".

Копи також заявили, що радари можуть реєструвати порушення парковки і стоянки.

А от експерти кажуть, що українським водіям необхідно серйозно поставитися до появи такого обладнання. Адже тепер патрульним для виписування штрафу не потрібен водій: при його відсутності транспортний засіб буде евакуйовано на штраф-майданчик, а порушення прив'язуються до часу і простору.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вже незабаром українські водії зможуть не возити з собою оригінали посвідчення водія, технічний паспорт та "автоцивілку". Відповідний законопроект подали до Верховної Ради.

Зараз вже відомо, що для виконання таких функцій правоохоронцями необхідно внесення в електронну базу патрульної поліції всіх даних про особу водія.

Разом з тим варто зазначити, що це стосуватиметься також водіїв-іноземців, які мають водійські права українського зразка. Відзначається, що відповідно до проекту рішення вони зобов'язані мати при собі лише водійське посвідчення міжнародного зразка.

Варто нагадати, що автомобіль патрульних "протаранив" Мерседес" в Харкові. Чоловік їхав за дитиною, коли у нього в'їхала машина копів, коментує подію учасник ДТП.

За показаннями копи порушили правила. Водій-патрульний з забоями, зате у власника " Мерседеса - підозра на струс мозку.

Нагадаємо, стало відомо, як пройшов перший день нових правил паркування в Києві.

Як повідомляв Знай.uа водій-неадекват протаранив коляску з немовлям і зник.

Знай.uа писав, до Києва приперлося чотириколісне опудало з міткою бойовиків.